Sa nu furi, sa nu minti, sa nu inseli


Sa nu furi, sa nu minti, sa nu inseli...
Dar daca trebuie sa furi, atunci ia-mi toate supararile, daca trebuie sa minti, spune-mi toata viata ca sunt frumoasa, iar daca trebuie sa inseli, pacaleste moartea!

9 comments:

 1. Pentru tine voi fura, daca va fi nevoie, ca sa te fac fericita! Frumusetea trece, si oricum pt. mine esti cea mai frumoasa fata din univers! Iar de inselat, nu te voi insela, pt ca te voi supara si mai tare, si nici moartea nu o pot insela. Im not God!

  ReplyDelete
 2. Auci soro se pare ca a reactionat lumea sa fraza ta. :)) dar n-are tupeul sa-si spuna numele ....e anonim =))

  ReplyDelete
 3. Pacat ca nu s-a semnat :))
  Asa-s baieti mai fricosi...:P

  ReplyDelete
 4. frumoasa declaratie...e din filmul Leap Year...

  ReplyDelete
 5. De mintit nu te va minti nimeni, pentru ca esti frumoasa si vei fi intotdeauna.De inselat vor fi mereu idioti care sa o faca, moartea insa nu o putem pacali.Daca as putea le-as fura...of si ai atat de multe.
  Ramai cum esti, este o fata de nota 20 si cine nu te atrage langa el e un mare fraier...

  ReplyDelete
 6. Mh mai exista fete care citesc si se uita la filme cum ar fi An bisect :)nu stiam

  ReplyDelete
 7. Vama veche-epilog :)Frumos incerca Nickelback-never gonna be alone http://www.youtube.com/watch?v=Nt2kM0TsubU ştiu ca ai gusturi fine Esti rafinata se vede pe blog:)

  ReplyDelete
 8. Mihnea incântat:)tu ai blog!iar eu m-am prezentat:)

  ReplyDelete
 9. Ia uite ma ce bine a ajuns Chifanescu Liviu mai ti minte ma faza cu Boldici :)) cand a venit in iarna aia si ne dadeam la generala 8 cu placa pe care stateam cu curu'la ore am gasito sus ce viata era lasa-mi si mie un id pe Blogul Annei.Frumoasa generala :X poate ne mai intalnim Bafta frate Andronache Mihnea-Florin Respect pentru fostu' meu coleg;)

  ReplyDelete

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.