Recomandare film - Last Vegas - Burlaci intarziati

Ce poti sa faci intr-o sambata seara ( noapte chiar - avand la ora la care scriu ) decat sa vezi un film.
E ora 01:00 si tocmai am terminat de vizionat un film bun : Last Vegas - Burlaci intarziati.
O comedie buna, nu extrem de buna dar care merita vizionata.
Pe scurt este vorba despre 4 prieteni din copilarie ale caror drumuri s-au separat , aproape toti si-au intemeiat o familie mai putin Billy. Insa drumurile celor 4 se reintalnesc atunci cand Billy in sfarsit se casatoreste. Sam , Paddy si Archie decid sa se intalneasca cu Billy in Las Vegas pentru petrecerea burlacilor si bineinteles sa isi aminteasca vremurile trecute. Insa isi dau seama ca lucrurile s-au schimbat enorm , cu toate acesta au parte de un weekend de neiutat. Final este unul neasteptat poate asta il face un film bun.
Dar nu , numai ci si nume mari ale filmului , cum ar fi :Michael Douglas . Morgan Freeman , Robert De Niro , Kevin Kline. O poveste din care putem invata cate ceva , ca prietenia rezista distantei , timpului si varstei si ca exista prieteni care ne sunt alaturi la bine si la rau fancand unele sacrificii. Ca iubirea poate aparea oricand , chiar si atunci cand ne asteptam mai putin.
Dar ce atata vorbarie , va las sa vedeti trailer-ul
 Filmul inca ruleaza in cinema si va spun sincer ca merita sa mergeti sa-l vedeti , inca daca doriti sa-l vedeti acasa , o puteti face online la o calitate buna si cu subtitrare ok aici

No comments

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.