Verighetele din aur galben -din nou la moda!

Verighetele din aur galben -din nou la moda!
Alegerea verighetelor este o experienta importanta, emotionala. Acestea reprezinta uniunea a doua vieti ce se contopesc intr-una singura. Fiecare cuplu are stilul sau unic si dorintele proprii atunci cand vine vorba despre preferintele in materie de bijuterii. De-a lungul istoriei inelele de nunta au fost create din elementele la indemana, iar la inceput nici nu erau confectionate din metal. Din punct de vedere istoric, traditia folosirii aurului pentru confectionarea modelelor moderne a fost inceputa in 860 i. Hr. de catre Popa Nicolae I, intr-un efort de a da dovada de seriozitate si sacrificiul in casnicie. Multe culturi au optat pentru materialele ce erau usor de gasit pentru a-si confectiona propriile inele.
Metalele albe precum platina, paladiul si aurul alb si cele colorate precum aurul roz care au fost tot mai utilizate in ultimii ani, pentru modelele cu diamante, in timp ce aurul galben pare ca a fost dat la o parte in favoarea acestor materiale mai deschise, mai curate si mai moderne. Aurul galben a fost intotdeauna potrivit pentru constructia verighetelor, insa daca aveti un inel de logodna confectionat din aur alb, alegerea modelului acestora va fi limitat de aceasta culoare.

Fabrica Atcom doreste sa aduca aurul galben inapoi la moda. Este o culoare atat de bogata si luxoasa, iar cu designul potrivit are o frumusete uluitoare. Acest magazin de bijuterii va pune la dispozitie modele spectaculare care va vor lasa fara rasuflare. Colectia de verighete Maia  si celelalte colectii de verighete contin o selectie variata de modele cu stiluri cuprinse intre clasic si contemporan si orice alte modele aflate intre cele doua. Aici veti gasi cu siguranta perechea perfecta care sa reprezinte anagajamentele, respectul si dragostea unuia pentru celalalt, la preturi potrivite oricarui buget.

Modelele incrustate cu diamante sau alte pietre pretioase sau semi-pretioase au devenit, in timpurile moderne expresia eternitatii. Modelele care se gasesc acum pe piata difera in stil, marime si pret atat de mult, incat este imposibil sa nu gasiti exact ceea ce cautati. Exista, de asemenea posibilitatea sa va personalizati inelele astfel incat sa purtati o banda unica care va oferi un sens personal dragostei eterne si devotiunii.

Intrucat casatoria este o experienta personala, iar verighetele sunt foarte importante, este important sa apelati la profesionisti care va pot oferi expertiza si ghidare profesionala. Fie ca sunteti in cautarea unui stil clasic sau preferati luxul unui diamant, Atcom are o selectie variata potrivita ambelor gusturi  si tuturor stilurilor. Pe langa acest lucru, aici veti gasi si un numar mare de modele ce se pot asorta cu orice inel de logodna.No comments

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.