Zodiacul zilei de nastere - Persoanele nascute pe 9

Nativii datei de 9 sunt greu de inteles , pentru ca tot ceea ce fac ei oscileaza intre logica si intuitie . Daca iau o decizie de bun simt , in concordanta cu stilul lor de viata si cu principiile lor sau ale familiei lor , a doua zi o pot schimba doar pentru ca intuitia le sopteste altceva . Li se pare ca inima este mult mai importanta cand se afla la rascruce de drumuri si cand trebuie sa cantareasca ce poate fi mai bun pentru ei . De multe ori , argumentele logice isi pierd importanta , daca ei banuiesc ca vor avea de suferit mai tarziu . Multe din persoanele nascute pe 9 au o fire schimbatoare si capricioasa , fara sa dea explicatii de ce se comporta intr-un anume fel sau altul . De altfel , nici nu le place sa dea socoteala pentru capriciile lor .

FIRI DINAMICE SI INCREZATOARE

Le place sa conduca

Ziua de 9 si influenta lui Marte ii inzestreaza pe nativi cu multi curaj . Sunt capabili sa reziste cu obstinenta pe o pozitie contrara tuturor , doar ca sa demonstreze ca nu se lasa influentati de nimeni . Se simt bine numai daca au controlul absolut asupra vietii lor , chiar daca apar evenimente neprevazute . Pentru orice schimbare pregatesc din timp o reteta dupa care se ghideaza si cand ii ia prin surprindere o anumita intamplare . Cum era de asteptat , le place sa conduca si destinele persoanelor care depind de ei . Copii nu au voie sa le iasa din cuvant , iar sotul sau sotia trebuie sa le povesteasca tot ce fac .

Sunt pretentiosi cu cei dragi

Nativii zilei de 9 urasc lenesii si persoanele delesatoare . Ei sunt tot timpul in miscare , plini de energie si se ocupa de toate treburile casei . Au pretentia ca si mebrii familiei lor sa fie la fel . Ii verifica pe cei mici tot timpul la teme si ii pune sa invete mai mult decat se preda la scoala . Comportamentul lor este , in mare parte , explicat de influenta planetei Marte care le da atata energie . Tot Marte , insa , ii face sa se poarte agresiv cand cineva greseste fata de ei . Trebuie sa invete sa aiba multa rabdare si sa caute un compromis in situatiile mai dificile .

Culorile preferate : rosu , maro , purpuriu
Cristalele norocoase : coralul , granatele
Zile favorabile : luni , marti , joi
Cifre deosebite : 9 , 18 , 27 , 45 , 54 , 63 , 72

1 comment:

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.