4 zile de reduceri la resigilate

Cei de la Emag ne încântă cu o ofertă menită să mai încălzească puțin atmosfera rece de toamnă .
În perioada 23 septembrie (ora 07:00 dimineața ) - 26 septembrie 2016 ( ora 23:59 ) au reduceri de până la 60 % la produsele resigilate .
Sună bine nu ?
Poți alege dintr-o mulțime de produse cum ar fi : telefoane , tablete , monitoare , televizoare , dar și jucarii pentru copii , articole din categoria fashion , etc. Oferta completă o poți găsi aici . Prețurile pornesc de la 3,99 Ron .
În plus beneficiezi de 12 rate fără dobândă la cumpărături de minim 10000 de lei la comenzile ce conțin și produse resigilate .

Știu că o mare parte dintre voi căutați produsele resigilate în mod special . Prețul este mult mai mic și de cele mai multe ori produsele nu au niciun defect .

Produsele resigilate fie sunt produse noi-noute cu ambalajul deschis , produse cu ambalaj deschis și deteriorat ( în ambele cazuri produsele nu au fost folosite nici măcar o singură data ) , produse cu zgârieturi fine ( produsele au fost folosite pentru câteva zile ) și produse tip bulk - cele carora le lipsesc ambalajele originale sau o parte din accesorii .

Tu ai cumpărat produse resigilate de la Emag ? Ai fost mulțumit ?

No comments

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.