Promotiile zilei 19.09.2016

Ei bine , știți deja că-mi place să vă țin la curent cu cele mai bune promoții din mediul online . Din păcate timpul nu-mi permite să postez câte un articol pentru fiecare în parte , așa că m-am gândit că ar fi util ca în fiecare zi să le prezint pe scurt , într-un singur articol .

  • EVOMAG - Campanie : Back to Office
Reduceri de până la 75 % la telefoane , tablete , laptopuri , sisteme PC , imprimante , rețelistică , monitoare , televizoare și nu numai . Mai multe detalii despre această promoție găsiți aici
  • LENSA - Reducere lentile de contact colorate .
Cei de la Lensa au cea mai naturală gamă de lentile colorate . În plus în perioada 19 - 25 septembrie 2016 , beneficiezi de reducere 35 % la anumite culori de lentile . Modele pot fi vizualizate aici
  • VOLA - 10 variante de bilete dus-intors sub 20 €
Vola ofera bilete dus-intors sub 30 € pentru destinatii cum ar fi : Roma . Milano , Londra , Bologna , etc. Oferta completă o puteți găsi pe site-ul Vola . În plus te asteaptă o mulțime de alte ofere .


  • ORANGE - Oferte pentru abonare sau reinnoire 
Net nelimitat în weekend plus , telefoane , tablete si accesorii la activarea sau prelungirea unui abonament .  Mai multe detalii despre această ofetă puteți găsi aici .
  • Poquito - Cărucior sport Summer Infant UME ONE
Cei de la Poquito au o ofertă de nerefuzat la căruciorul Carucior sport Summer Infant UME ONE . Mai exact reducere de 100 de lei , de la 499 Ron la 399 Ron . Este disponibil în variante de culori . 
Așa cum ne-au obisnuit cei de la Elefant oferă des Vouchere cadou . Azi ai : voucher cadou 19 Lei la parfumuri la comenzi de minim 199 Lei, voucher cadou 20 Lei la încălțăminte la comenzi de minim 139,00 Lei , 45 lei cadou la ceasuri la comenzi de minim 379 Lei . Codurile aceste vouchere le poți găsi aici .


No comments

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.