Airsoft sau când viața bate filmul

De când sunt mică sunt pasionată de filmele de acțiune , mai ales " cele cu împuscături " ...
De câțiva ani , mi s-a pus pata că vreau să merg la un poligon de tir , ba mai mult cred că i-am tot repetat soțului ( de cel puțin 3 ori ) că vreau să merg . Din păcate nu am reușit să ajung , dar sper să reușesc să-mi îndeplinesc acest capriciu .

Nu am reușit să ajung nici măcar la paintball , ce-i drept nici nu am avut ocazia . Deh , majoritatea îmi spun că nu am eu ce cauta acolo , că sunt fată .
Eu le-aș spune așa .
- Ok la paintball nu pot să merg ! Dar oare la Airsoft , pot ?
Sunt absolut sigură că răspunsul va fi :
- Categoric , NU !

Ca să înțelegeți mai bine de ce consider că majoritatea m-ar considera un pic nebună , vă spun pe scurt ce înseamnă Airsoft .
Este un joc cu tentă militară ce are loc într-un cadru organizat ( locație special amenajată pe un spațiu privat ) ce simulează un conflict, utilizând replici ale armelor adevărate capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni .
Deja îmi imaginez cum ar fi . Mi-ar plăcea să mergem mai mulți prieteni . Să jucăm băieți contra fete . Miza : dezamorsarea unei bombe . Echipa care ajunge prima la bomba și bineînțeles în care au rămas cei mai mulți membri teferi câstigă .
Ca totul să fie mai real , nu trebuie să lipsească echipamentul complet .
Și acum că să fiu , ușor feministă , fetele ies învingătoare . Dacă majoritatea fetelor sunt ca mine , ca biscuitele în dungă sigur nu o să ne fie greu să câstigăm . Mici și slăbuțe , suntem mai greu de nimerit și ne e mai ușor să ne ascundem . Cu toate acestea , jocul o să dureze ceva . Nimeni nu se lasă cu una cu două . Fiecare luptă pentru supraviețuire și pentru a deveni erou.
Nu știu ce o să facem cu vânătăile , dar asta este altă poveste . Vânătăile trec , dar amintirile plăcute rămân . Oricum eu sunt mereu vânătă pe picioare , deci nu ar fi o noutate .
Fetele câstigă .
Bonus : băieți fac cinste chiar dacă sunt ofticați că au fost bătuți de fete .

Scenari sunt multe , avem nevoie doar de multă imaginație , puțină îndemânare și rezistență la durere .
Să nu uităm de de echipamentul minim :  replică de airsoft, consumabilele aferente și un minim de protecție obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protecție sau mască specială .Chiar sunt curioasă cum vă imaginați voi un joc de Airsoft . Poate îmi dați și mie ceva idei ,așa că astept cu drag ideile voastre .
Te poti gândi chiar și la o scenă din filmul tău preferat !

No comments

Spune-ti parerea

Powered by Blogger.